قالیباف

قالیباف گفت: می‌گویند برج میلاد ساخته شده است به چه دردی می‌خورد؟ وقتی که وارد شهرداری شدیم، یک میله نصفه را دیدیم ولی آن میله نصفه در تفکر آنها بنا شد و پل طبیعت با تفکر ما بود.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف با حضور در سیصد و پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران که در باغ کتاب برگزار شد، اظهار داشت: واقعیت این است که ساختار اداری و اجرایی در کشور ما قبل از انقلاب به گونه‌ای کار خود را پیش می‌برد که سیستم از بالا به پایین اداره می‌شد. با انقلاب اسلامی و نقشی که مردم پیدا کردند و مردم در همه عرصه‌ها حضور پیدا کردند توقع این بود که روح قانون اساسی که هر کاری را مردم می‌توانند انجام دهند، اجرا شود و در آن، دولت‌ها ورود نکنند.

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در هر جامعه و دولتی آگاهی‌بخشی به مردم است، گفت: شهرداری‌ها و شورای شهر در کشور ما می‌توانند بار جدی و اساسی را از دوش مردم بردارند.

قالیباف با اشاره به اینکه شوراها مردمی‌ترین نهاد جامعه هستند،‌ گفت: وقتی مردم به نمایندگان خود رأی می‌دهند، صبح تا شب آنها با مردم سروکار دارند.

وی ادامه داد: شهرداری نیز نهاد عمومی غیردولتی است و رویکردی که در شهرداری‌ها تا به امروز بوده است، عمدتاً یک رویکرد خدماتی بوده ولی این رویکرد صرف خدماتی در شهرداری تهران با فرهنگی و اجتماعی مبدل شده است و به دنبال یک انضباط و نظم‌بخشی در جامعه هستیم.

شهردار تهران افزود: در دو تا سه دوره شورای شهر و مدیریت شهری هم اقداماتی مبتنی بر انسان‌محوری انجام شده است و آگاهی‌بخشی اساس کار بوده است.

قالیباف اظهار داشت: محله‌محوری در این دهه در شهرداری تهران اساس بوده است و در شهرداری‌های دیگر اصلاً محله‌محوری وجود ندارد.

وی افزود: بر اساس بخشنامه‌ای که به شهرداری ارسال شده است، انتخابات دوره بعد شورایاری‌ها برگزار نمی‌شود که این مایه تأسف است.

شهردار تهران بیان داشت: تهران دارای 354 سرای محله است و همه محلات دارای شورای محله و هیأت‌ امنا هستند. انسان‌محوری مبتنی بر آگاهی‌بخشی با رویکرد اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی در برنامه‌های شهرداری تهران بوده است.

قالیباف گفت: امروز در مجلس شورای اسلامی مصوب می‌شود که کارهای عمرانی پیوست فرهنگی و اجتماعی داشته باشد. در صورتی‌که اقدامات شهرداری تهران به گونه‌ای بوده است که برای اقدامات فرهنگی و اجتماعی و آگاهی‌بخشی در شهر پیوست عمرانی تهیه می‌شد.

وی افزود: بعضاً سوال می‌شود که چرا اینقدر در شهر اتوبان ساخته شده است؟ اگر شهر دارای یک مدیریت یکپارچه باشد، بدون هیچ هزینه‌ای قطعاً اقدامات بهتری صورت می‌گیرد.

شهردار تهران ادامه داد: روزانه هزاران ماشین به این شهر اضافه می‌شود و در 14 سال گذشته چند میلیون ماشین به شهر اضافه شده است و ما بالاجبار باید برای تردد این ماشین‌ها اتوبان بسازیم.

قالیباف یادآور شد: در سرای محلات برای کودکان و نوجوانان مکان‌هایی تعبیه شده است که می‌توانند با حضور در آنجا خدمات لازم را دریافت کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای بعضی از افرادی که آمال و آرزوهایشان خارج است نیز می‌گویم اگر فلان شخصیت خارجی وارد کشور می‌شود، می‌گوید تهران قابل مقایسه با شهرهای خاورمیانه نیست و باید با شهرهای اروپایی مقایسه شود، حال اگر تهران را سوخته بدانند، پس چه چیزی را تحویل خواهید داد.

شهردار تهران اضافه کرد: دلمان می‌سوزد برای اینکه چرا برای پیشرفت کشور دست به دست هم نمی‌دهیم تا کاری را پیش ببریم.

قالیباف اظهار داشت: کسانی هستند که سالیان سال در وزارت ارشاد و دیگر سمت‌های فرهنگی مسئولیت دارند ولی نگاه کنید اقتصاد فرهنگی را در تهران، شهرداری متحول کرده است.

وی افزود: ما 400 کتابخانه فعال در تهران داریم که 75 کتابخانه شبانه‌روزی است.

شهردار تهران گفت: می‌گویند برج میلاد ساخته شده است به چه دردی می‌خورد؟ ما پل طبیعت را هم ساخته‌ایم، وقتی که وارد شهرداری شدیم، یک میله نصفه را دیدیم ولی آن میله نصفه در تفکر آنها بنا شد و پل طبیعت با تفکر ما بود.

قالیباف با اشاره به اینکه همه آرزوی ما این است که مشکلات حل شود، گفت: ما همه باید دست به دست هم دهیم تا مسائل شهر را پیش ببریم. اشکال در کشور ما نه امکانات است، نه منابع انسانی است و نه بودجه، بلکه تمامی موارد موردنیاز را داریم، ولی بحران ما مدیریت است.

وی ادامه داد: در لوازم آرایشی چرخش ریالی آن حدود 20 هزار میلیارد تومان است ولی در حوزه کتاب و انتشار هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

شهردار تهران تأکید کرد: سه هکتار بافت فرسوده تهران به صورت صد درصد رایگان پروانه نوسازی و بازسازی داده شده است.

قالیباف گفت: برای معلولان در حوزه‌های مختلف اقداماتی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: 15 سال پیش تپه‌های عباس‌آباد را ببینند و امروز نیز مشاهده کنند که چه اتفاقاتی در این حوزه صورت گرفته است.

شهردار تهران با اشاره به اینکه چون مدیریت یکپارچه شهری نیست، شهر چالش دارد، گفت: مهم‌ترین چالش شهر درآمد پایدار است که دولت نیز ارزش افزوده و درآمد پایدار شهری را منهدم کرد.

قالیباف بیان داشت:‌ در مدیریت شهری آینده در صورتی‌که بخواهند تجربیات خود را در اختیار آنها قرار می‌دهیم تا بتوان مشکلات شهر را حل کرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    7 2
    انشالله روز قیامت. گمنامی خوب است
  • محمد رضا US ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    22 44
    اين همه تبليغ براي آقاي قاليباف چه معنايي ميتونه داشته باشه مشرق؟؟؟؟رييس جمهور كه نشد ،شهردار هم نخواهد بود ان شا الله...آب در هاون كوبيدن كه ميگن اينه
    • IR ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
      23 11
      اینها همه اسنادی است که در آینده انقلابی و کارآمد از مفت خور و سیاست باز تمیز داده شود
    • IR ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
      2 7
      آن را که افکار پاک است در نظردهی بی باک است
  • IT ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    28 16
    مثل قالیباف برای تهران نمیاد دیگه... به دوران همه چیز تقصیر شهردار قبله داریم نزدیک میشیم
    • ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
      1 0
      اتفاقا می آید ولی هیچ کس مثل احمدی نژاد برای تهران نمی شود
  • IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    29 8
    مهم خود قالیباف است که خیلی مرد است دمش گرم
  • مشتری GB ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    4 1
    شما خودت مثل اپوزیسیون حرف می زنی بعد می گی بقیه چرا مثل اپوزیسیون حرف می زنند
  • IR ۲۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    13 3
    آیا هرگز این سوال برایتان مطرح نشده است که اساسا چرا برج میلاد ساخته شد؟ بنا بر گفته سازندگان این برج دو کارایی دارد اولا کارایی تجاری و اقتصادی و دوم کارایی برای آنتن های مخابراتی. اما هر دو کاربری دروغ محض است. در مورد کاربری تجاری ، زمانی برج ساخته می شود که محل یک منطقه پر ازدحام تجاری باشد و دیگر روی زمین جا نباشد. لذا مبادرت به ساختن برج می شود نظیر برج امپایراستیت ، برج های دو قلوی مرحوم ، برجهای مالزی وبرج های دوبی و... . اما برج میلاد نه در یک محدود فعال اقتصادی بلکه با تعرض به پارک جنگلی پردیسان صورت گرفت. منطقه ای فاقد هر گونه ارزش تجاری. حالا در روندی کاملا معکوس اول برج را ساخته اند و تازه می خواهند شرکت ها بخواهند که بیایند و اطراف برج را آباد کنند! در واقع شما برای ورود به هیچ یک از برج های تجاری دنیا ورودیه نمی دهید. در آمد برج ها از در آمد واحد های تجاری ساکن برج تامین می شود! اما برج میلاد هنوز خالی مانده لذا باید پولش را از ورودیه یا غذاهای رستوران گردان درآورد! دومین کاربری برج مذکور هم کذب محض است. زمانی مباردت به ساخت برج های مخابراتی می شود که زمین تا فاصله طولانی هموار باشد و کوه و تپه در محل نباشد لذا مهندسان ناگزیر از ساختن برج برای امور مخابراتی هستند. نظیر برج استانکینو مسکو ، برج دو سلدورف ، برج کوالالامپور و... که شهرهای یاد شده صدها و یا هزاران کیلیومتر تا کوهستان فاصله دارند. البته این برج ها را عمدا در مناطق تجاری احداث کردند تا کاربرد دوگانه مخابراتی و تجاری داشته باشند به این ترتیب کم کم هزینه ساخت برج هم تامین شده و برج به یک مجموعه سود ده تبدیل می شود. اما برج میلاد فاصله ای تا کوههای سر بفک کشیده البرز ندارد و در واقع ساختن این آنت مخابراتی یک کاریکاتور بامزه مهندسی محسوب می شود. با کمتر از یک درصد هزینه برج میلاد می شد بهترین آنتن ها را روی البرز نصب نمود. اما دلایل ساخت برج میلاد واقعا چه بود؟ سفر تاریخی حضرت "ه" به مالزی و دیدار ایشان از کوالالامپور و برج مشهور آن غریزه برج سازی را در شخص ایشان و بچه های کارگزار بیدار کرد! بی آنکه بیندیشند در کوالالامپور واقعا ساخت چنین برج هایی کاملا از نظر مهندسی مخابرات ضروری و از نظر تجاری به صرفه است. آمدند در تهران هم به همان سبک برج ساختند!
    • IR ۰۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
      3 6
      عالی بود !
    • IR ۰۳:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
      3 1
      به این میگن نظر !!! 4 نفر پیدا نمیشن همچین نظری بدن ! همش ......... !!
    • دانشجوی تاریخ ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
      0 0
      عالی بود بهره بردم
    • دانشجوی تاریخ ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
      0 0
      عالی بود بهره بردم
  • IR ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    7 6
    دکتر جان ، ان شاالله هر جا هستی سلامت باشی دعای خیر ما بدرقه راهت ، مدیر اجرایی مثل شما دیگر نه تهران به خود خواهد دید و نه ایران . این را همه میدانند ولی سیاسی بازی های کثیف اجازه تشخیص حق از باطل را از مردم گرفت . جای بسی تاسف و اندوه دارد که شما را از دست دادیم ، خود با دست خود تیشه بر ریشه ایران زدیم .
  • علی IR ۲۳:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    2 7
    قالیباف خیلی گلی نباید کنار میرفتی باید ریسی کنار میرفت
    • دانشجوی تاریخ ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
      0 0
      جفتشان اشتباه کردند هم رئیسی و هم قالیباف چرا که تاریخ نخواند و مجبور شدند تاریخ را تکرار کنند دقیقا سال 1376 را تکرار کردند
  • اس ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
    3 0
    ایشان روحیه جهادی دارد تاسف برای تهران که به شورا نمیگه آقا ما رای ندادیم برای سیاست بازی / اگر بقول مطهری قالیباف مدیر جهادی و کارآمد است نگه دارید برا تهران / انصاف من چندین بار در تاکسی و جاهای دیگر از تهرانیها پرسیدم رضایت دارند از عملکرد ایشان که واقعه یک کشور است تهران و شهرداریش
  • اس ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
    3 3
    پیشنهاد به برادرم آقای قالیباف : با توجه به روحیه جهادی و کارآمدیش : فرمانده قرارگاه خاتم انبیا ص فرمانده قرارگاه پیشرفت و آبادانی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس